Bruidstaart proeven

Om zeker te weten dat je het aller lekkerste én -mooiste exemplaar krijgt, is er de bruidstaart proeverij. Je kunt dan proeven van de verschillende vullingen en combinatiemogelijkheden, zodat je iets kunt kiezen waarvan je weet dat het bij iedereen, en vooral bij jullie als bruidspaar, in de smaak zal vallen. Het proeven van de bruidstaart is dus heel belangrijk én natuurlijk erg lekker! Dit hoort natuurlijk bij de leukste voorbereidingen van jouw bruiloft! Een leuk moment om naar uit te kijken en je gaat gewoonweg enorm genieten van al deze heerlijke proefmomenten! Laat je inspireren en geniet vooral van de verschillende smaken die je worden aangeboden. 

Privé proeverij

de proeverij is voor 2 personen
de proeverij wordt gehouden op locatie bij Mijn Suikertante
– Onder het genot van een kopje koffie, thee of fris wordt de bruidsproeverij gehouden
– Tijdsduur: 1 uur
– 6 verschillende taart slices met 6  verschillende vullingen
– Persoonlijke uitleg en advies.
– We bespreken samen jullie wensen voor de bruidstaart
– de bruidstaartproeverij kost € 25
– Jullie krijgen iets lekkers mee naar huis!

To-go proeverij 
– Proeverij voor 2 personen om op te halen
– Zelf bepalen wanneer jullie willen gaan proeven thuis
– 6 verschillende taart slices met 6  verschillende vullingen 
-De mogelijkheid om er twee keer van te proeven. Van elke soort geven we 2 heerlijke taartslices mee
– de bruidstaartproeverij kost € 25
– De proeverij is gratis, zodra er een bestelling wordt geplaatst van € 250 of meer.

Klaar om je bruidstaart te proeven?

Vul onderstaand formulier in en we maken er samen een feestje van!

12 + 10 =

Op maat gemaakt

  • We maken de taart volledig in overleg met jou
  • We maken deze taarten vanaf 16 personen
  • Stapeltaarten vanaf 25 personen
  • Richtlijn kosten: €85,- voor 16 personen
  • Uniek design, unieke taart

Taarten van Mijn Suikertante

  • Taart met een verhaal
  • Hoog kwalitatieve ingrediënten 
  • Ingrediënten die eerlijk zijn verkregen
  • Zoveel mogelijk biologische producten
  • Zoveel mogelijk streekproducten

Lekker feestelijk

Het proeven van de bruidstaart wordt gezien als een soort feestje, een hoogtepunt tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Lekker feestelijk dus! Maar, het is niet alleen maar smullen geblazen. Nee, jullie zullen belangrijke beslissingen moeten nemen en een beetje voorbereiding is dus niet verkeerd! Daarom zullen we eerst met jullie bespreken en verkennen wat jullie voorkeuren zijn en eventueel wat suggesties doen. Voor ons is het namelijk handig om ongeveer een idee te hebben wat jullie mooi en lekker vinden. Gaat jullie voorkeur uit naar een klassieke bruidstaart van meerdere lagen of heb je liever een kleine bruidstaart met sweet table? Zijn er beperkingen door bijvoorbeeld allergieën? Als we dit soort antwoorden hebben en een idee hebben van jullie wensen wat betreft het uiterlijk van de taart, plannen we vervolgens een afspraak voor de proeverij.

Bruidstaart proeven: hoe gaat het in zijn werk?

Zorg dat je vóór de proeverij niet teveel eet, dan kun je dubbel genieten en extra goed proeven! Voor het bruidstaart proeven maken wij 6 verschillende proeftaarten met verschillende smaken en uiterlijk. Zo krijg je een goede impressie van de mogelijkheden en wordt het makkelijker en leuker om een definitieve keuze te maken. De proeverij is dus een klein feestje en duurt ongeveer 1½ uur Geniet van deze ultieme bruiloftsvoorpret!

Het ontwerp van een bruidstaart

Als het goed is, hebben jullie tijdens de proeverij je keuze kunnen maken. Maar nu moet er ook bepaald worden hoe groot de taart moet worden en welke afwerking hij moet hebben. Willen jullie hem bekleed met marsepein, versierd met rijke toeven room en/of fleurige bloemen? Moet hij helemaal wit worden, of kiezen jullie ook voor kleur? Als je het lastig vindt om te kiezen, raden we je aan om van te voren eens wat foto’s te bekijken (op internet). Zo krijg je al snel een idee van wat je wel en niet mooi vindt. Als laatste moet er nog bepaald worden voor hoeveel personen de taart moet zijn. Natuurlijk doen wij ook suggesties over de mogelijkheden en zo komen we samen tot de perfecte taart voor jullie grote dag! Een heel groot moment waar je samen naar uit gaat kijken, maar de voorbereidingen zijn het meer dan waard dus begin er snel aan en geniet!