Bruidstaart

The sky is the limit!

Aanstaand bruidspaar, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Deze dag is voor ieder bruidspaar uniek. Op zo’n bijzondere dag mag een bijzondere bruidstaart zeker niet ontbreken. Een bruidstaart die geheel naar jullie wensen is gemaakt. Immers is het aansnijden van de taart een hoogtepunt op jullie dag.

Mijn-Suikertante is een professioneel patissier en gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten en sweet tables. Wij werken alleen met de beste grondstoffen en maken alle producten zelf, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Bruidstaarten zijn er van klassiek tot eigenzinnig. Met een persoonlijk gesprek bespreken wij jullie wensen.

Bruidstaartenproeverij

Bij een proeverij maken wij 3 verschillende proeftaarten met verschillende smaken. Het uiterlijk wordt vooraf met jullie afgestemd om tijdens de proeverij een impressie te geven van de mogelijkheden. Hierdoor wordt het uitzoeken van een taart leuker en makkelijker. De proeverij duurt ongeveer 1½ uur.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

11 + 12 =

Bruidstaart

Een unieke taart maken voor een bruiloft is één van de mooiste opdrachten om uit te voeren! Alvast onze felicitaties voor het aanstaande bruidspaar. Elk trouwfeest is een unieke gebeurtenis en dat vraagt natuurlijk ook om een echte bruidstaart: mooi, super lekker én speciaal op jullie wensen afgestemd. Perfect om van het aansnijden van de taart een onvergetelijk hoogtepunt te maken. 

Bruidstaart smaken

Een bruidstaart moet natuurlijk mooie fotomomenten opleveren, maar de smaak is uiteraard ook erg belangrijk. Kortom, een prachtige buitenkant én een heerlijke binnenkant, een zoete verleiding om je gasten blij mee te maken. Qua smaak is er heel veel mogelijk. Vaak is de buitenkant gemaakt van marsepein, wat al een heerlijkheid op zich is, of een crème topping. De binnenkant bestaat uit cake, gecombineerd met bijvoorbeeld een jam, vruchtjes, alcohol en een crème, room en/of ganache. Eigenlijk kun je alle kanten op.

Vullingen taart combineren

Standaard wordt tussen de cakelagen een vulling van jam en/of vruchten en een crèmelaag aangebracht. Vaak is het vanillecrème met een zoete kersen-, aardbeien- of frambozenjam. Het kan ook weer gecombineerd worden met andere smaken zoals witte chocolade of cacao voor een schandalig lekkere smaaksensatie.

Bruidstaart bloemen

Een klassieke, romantische bruidstaart wordt vaak met prachtige bloemen gedecoreerd. Veelal worden die gemaakt van marsepein of fondant, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om echte bloemen als decoratie te gebruiken. Bloemen zijn een mooie manier om een kleuraccent aan te brengen.