Bruidstaart

The sky is the limit!

Aanstaand bruidspaar, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Deze dag is voor ieder bruidspaar uniek. Op zo’n bijzondere dag mag een bijzondere bruidstaart zeker niet ontbreken. Een bruidstaart die geheel naar jullie wensen is gemaakt. Immers is het aansnijden van de taart een hoogtepunt op jullie dag.

Mijn-Suikertante is een professioneel patissier en gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten en sweet tables. Wij werken alleen met de beste grondstoffen en maken alle producten zelf, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Bruidstaarten zijn er van klassiek tot eigenzinnig. Met een persoonlijk gesprek bespreken wij jullie wensen.

Bruidstaartenproeverij

Bij een proeverij maken wij 3 verschillende proeftaarten met verschillende smaken. Het uiterlijk wordt vooraf met jullie afgestemd om tijdens de proeverij een impressie te geven van de mogelijkheden. Hierdoor wordt het uitzoeken van een taart leuker en makkelijker. De proeverij duurt ongeveer 1½ uur.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

11 + 13 =

Bruidstaart

Een unieke taart maken voor een bruiloft is één van de mooiste opdrachten om uit te voeren! Alvast onze felicitaties voor het aanstaande bruidspaar. Elk trouwfeest is een unieke gebeurtenis en dat vraagt natuurlijk ook om een echte bruidstaart: mooi, super lekker én speciaal op jullie wensen afgestemd. Perfect om van het aansnijden van de taart een onvergetelijk hoogtepunt te maken. 

Bruidstaart smaken

Een bruidstaart moet natuurlijk mooie fotomomenten opleveren, maar de smaak is wat ons betreft net zo belangrijks. Kortom, een prachtige buitenkant én een heerlijke binnenkant, een zoete verleiding om je gasten blij mee te maken. Qua smaak is er heel veel mogelijk. Niet alleen wordt de buitenkant zowel prachtig als heerlijk gemaakt, de binnenkant bestaat uit cake, gecombineerd met bijvoorbeeld een jam, vruchtjes, alcohol en een crème, room en/of ganache. Eigenlijk kun je alle kanten op.

Kleine bruidstaart

Willen jullie graag een kleine, intieme bruiloft vieren? Met minder gasten, is een kleine bruidstaart waarschijnlijk al voldoende. Ook kiezen bruidsparen vaak voor een kleine bruidstaart als middelpunt voor een feestelijke sweet table. Zo hebben de gasten meer keuze en heb je toch een mooie taart voor het ritueel van het taart aansnijden. Wij besteden aan een kleine bruidstaart net zoveel aandacht als aan een grote en natuurlijk heb je ook net zoveel keuze voor wat betreft de stijl en vulling ervan.

Simpele bruidstaart

Wanneer het op gebak aankomt, is eenvoud toch vaak het lekkerst. Het spreekt vanzelf dat een bruidstaart er feestelijk uit hoort te zien, maar daarvoor hoeft het helemaal niet erg ingewikkeld en uitgebreid te zijn. Met een goede cake als basis en een heerlijke, frisse bavaroise vulling ben je al een heel eind. Eventueel kun je dat nog aanvullen met vers fruit. Bij Mijn Suikertante heb je de keuze uit verschillende vullingen. Uiteraard gebruiken wij voor zowel de cake als de vulling uitsluitend de allerbeste ingrediënten en dat proef je!

Bruidstaart decoratie

Voor wat betreft de bruidstaart decoratie hebben jullie het natuurlijk helemaal voor het zeggen. Denk bijvoorbeeld aan echte bloemen, suikerbloemen, marsepein, een figuurtje van een bruidspaar, slagroom en/of ganache toppings, enzovoorts. Weten jullie al precies hoe jullie taart eruit moet komen te zien, of wil je liever eerst wat ideeën van Mijn Suikertante horen, zien en proeven? Bespreek je wensen met ons en wij kijken samen met jou wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot de perfecte bruidstaart voor jullie grote dag.

Vullingen taart combineren

Onze taartvullingen zijn gemaakt met een heerlijke luchtige bavaroise. Er zijn enorm veel verschillende smaken bavaroise. We hebben een top 5 meest gekozen smaken. Een luchtige bavaroise in combinatie met vers fruit is een verrassende sensatie op de tong.

Bruidstaart bloemen

Een klassieke, romantische bruidstaart wordt vaak met prachtige bloemen gedecoreerd. Veelal worden die gemaakt van fondant, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om echte bloemen als decoratie te gebruiken. Bloemen zijn een mooie manier om een kleuraccent aan te brengen.