Bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een van de hoogtepunten op jullie prachtige dag. Omdat jullie een uniek bruidspaar zijn, verdienen jullie ook een unieke bruidstaart en daarom maken wij elke bruidstaart op maat zodat hij aansluit bij jullie, én jullie bruiloft.

In het kort:

 • We maken bruidstaarten vanaf 30 personen
 • Onze bruidstaarten zijn altijd op maat en afgestemd op jullie voorkeuren
 • We gaan samen in overleg (en we gaan lekker proeven!)
 • Veel keuzemogelijkheden. Afwerken in bladgoud? Leuk! Red velvet of chocoladevulling? Lekker! Samen maken we er wat van.
 • Hou als richtlijn voor de basis €8,25 per persoon aan
 • De bezorgkosten worden van tevoren gecommuniceerd met de klant
 • Op locatie verzorgen we de laatste afwerking en presentatie van de taart

Bruidstaartenproeverij

De proeverij is al een stiekem voorschot op het grote feest, dus we maken er een klein feestje van!

 • Vooraf ontvang je van ons een vragenlijst m.b.t. jullie bruidstaart. Deze hebben wij nodig om ons goed voor te bereiden op jullie bruidstaartenproeverij.
 • De bruidstaarten proeverij wordt gehouden in onze chocolaterie.
 • Wij maken 6 heerlijke proeftaarten met verschillende smaken
 • Een proeverij duurt 1,5 uur
 • Een proeverij voor 2 personen kost € 50,00
 • Geen tijd, maar wil je wel een bruidstaarten proeverij? Kies dan voor een bruidstaarten proeverij “to go”! Een bruidstaartenproeverij “to go” voor 2 personen kost € 35,00

Op deze manier wordt het kiezen van de lekkerste en juiste bruidstaart gemakkelijker en vooral ook veel leuker. Wij hebben er zin in!

Klaar om je bruidstaart te proeven?

Vul onderstaand formulier in en we maken er samen een feestje van!

9 + 4 =

Inspiratie voor jouw bruidstaart

Kijk mee naar een aantal ideeën!

Een 'naked' taart heeft een rustieke uitstraling. De taart heeft dan geen crème afwerking aan de buitenkant van de taart.

Een 'semi-naked' taart wordt deels bedekt met luchtige botercrème waar bij de taart zelf nog deels zichtbaar blijft.

De 'fondant' taart wordt strak en volledig bekleed met heerlijke fondant, dit kunnen we in elke kleur doen die je wilt! We kunnen ook een motief of bijzondere afwerking hierin maken.

Bij een ‘botercrème’ bruidstaart wordt de taart afgewerkt met een zachte luchtige botercrème.  Varieer in kleur, hoe strak het eruit moet zien, combineren met bloemen uit je boeket. We kunnen alle kanten op!

De ‘drip’ bruidstaart lijkt een aanhoudende trend te zijn. Deze taart met heerlijke vulling wordt (deels) afgewerkt met botercrème en wordt bedekt met een chocolade ‘drip’. Een echte eye catcher.

En, heb je al een idee? Stuur ons een berichtje of bel ons, en we gaan samen kijken wat voor jullie de perfecte taart is!

Bruidstaart

Een unieke taart maken voor een bruiloft is één van de mooiste opdrachten om uit te voeren! Alvast onze felicitaties voor het aanstaande bruidspaar. Elk trouwfeest is een unieke gebeurtenis en dat vraagt natuurlijk ook om een echte bruidstaart: mooi, super lekker én speciaal op jullie wensen afgestemd. Perfect om van het aansnijden van de taart een onvergetelijk hoogtepunt te maken. 

Bruidstaart smaken

Een bruidstaart moet natuurlijk mooie fotomomenten opleveren, maar de smaak is wat ons betreft net zo belangrijks. Kortom, een prachtige buitenkant én een heerlijke binnenkant, een zoete verleiding om je gasten blij mee te maken. Qua smaak is er heel veel mogelijk. Niet alleen wordt de buitenkant zowel prachtig als heerlijk gemaakt, de binnenkant bestaat uit cake, gecombineerd met bijvoorbeeld een jam, vruchtjes, alcohol en een crème, room en/of ganache. Eigenlijk kun je alle kanten op.

Kleine bruidstaart

Willen jullie graag een kleine, intieme bruiloft vieren? Met minder gasten, is een kleine bruidstaart waarschijnlijk al voldoende. Ook kiezen bruidsparen vaak voor een kleine bruidstaart als middelpunt voor een feestelijke sweet table. Zo hebben de gasten meer keuze en heb je toch een mooie taart voor het ritueel van het taart aansnijden. Wij besteden aan een kleine bruidstaart net zoveel aandacht als aan een grote en natuurlijk heb je ook net zoveel keuze voor wat betreft de stijl en vulling ervan.

Simpele bruidstaart

Wanneer het op gebak aankomt, is eenvoud toch vaak het lekkerst. Het spreekt vanzelf dat een bruidstaart er feestelijk uit hoort te zien, maar daarvoor hoeft het helemaal niet erg ingewikkeld en uitgebreid te zijn. Met een goede cake als basis en een heerlijke, frisse bavaroise vulling ben je al een heel eind. Eventueel kun je dat nog aanvullen met vers fruit. Bij Mijn Suikertante heb je de keuze uit verschillende vullingen. Uiteraard gebruiken wij voor zowel de cake als de vulling uitsluitend de allerbeste ingrediënten en dat proef je!

Bruidstaart decoratie

Voor wat betreft de bruidstaart decoratie hebben jullie het natuurlijk helemaal voor het zeggen. Denk bijvoorbeeld aan echte bloemen, suikerbloemen, marsepein, een figuurtje van een bruidspaar, slagroom en/of ganache toppings, enzovoorts. Weten jullie al precies hoe jullie taart eruit moet komen te zien, of wil je liever eerst wat ideeën van Mijn Suikertante horen, zien en proeven? Bespreek je wensen met ons en wij kijken samen met jou wat er allemaal mogelijk is. Zo komen we samen tot de perfecte bruidstaart voor jullie grote dag.

Vullingen taart combineren

Onze taartvullingen zijn gemaakt met een heerlijke luchtige bavaroise. Er zijn enorm veel verschillende smaken bavaroise. We hebben een top 5 meest gekozen smaken. Een luchtige bavaroise in combinatie met vers fruit is een verrassende sensatie op de tong.

Bruidstaart bloemen

Een klassieke, romantische bruidstaart wordt vaak met prachtige bloemen gedecoreerd. Veelal worden die gemaakt van fondant, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om echte bloemen als decoratie te gebruiken. Bloemen zijn een mooie manier om een kleuraccent aan te brengen.