Chocolade cijfer suikervrij

12,95

Hand gespoten chocolade cijfer naar keuze met een knapperige notenvulling. Overheerlijke suikervrije chocolade, gezoet met maltitol. Verkrijgbaar in melk, puur en wit.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.08.02 Categorieën: ,

Beschrijving

Chocolade cijfer suikervrij

Onze suikervrije chocoladecijfers zijn met de hand gespoten en versierd met overheerlijke noten. Daardoor zijn ze uniek en zien ze er altijd elegant en excentriek uit. De eenvoudige combinatie van de over(h)eerlijke, suikervrije Belgische chocolade en knapperige notentopping is iets waar iedereen van houdt! Leuk om cadeau te doen of te krijgen bij een verjaardag, vooral als je in de dubbele cijfers valt met je leeftijd!

Over suikervrije chocolade

Bij Mijn Suikertante zijn we van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke suikervrije chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht225 g
Smaak

Melk, Wit, Puur

Cijfer

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9