Chocolade Cijfer VEGAN PuuršŸŒæ

11,95

Een fraai chocolade cijfer naar keuze van pure, vegan chocolade en versierd met een knapperige notentopping.Ā 

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.08.03 Categorieƫn: , , ,

Beschrijving

Chocolade cijfer vegan puur

Onze met de hand gespoten vegan chocoladecijfers zijn gemaakt van volle pure chocolade in zijn allerbeste vorm. Elk cijfer is uniek en versierd met knapperige nootjes. Dat is genieten in de puurste en meest verantwoorde vorm. Leuk om cadeau te doen of te krijgen bij een verjaardag, vooral als je in de dubbele cijfers valt met je leeftijd!

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dƩ manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediƫnten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak Ʃn jarenlange ervaring, dƔt is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediƫnten.

Extra informatie

Gewicht225 g
Cijfer

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Smaak

Vegan Puur

Allergie-informatie

melk- enĀ lactosevrij