Chocolade Cijfer Vegan Puur

11,95

Een fraai chocolade cijfer naar keuze van pure, vegan chocolade en versierd met een knapperige notentopping. 

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.08.03 Categorieën: , ,

Beschrijving

Chocolade cijfer vegan puur

Onze met de hand gespoten vegan chocoladecijfers zijn gemaakt van romig, pure chocolade in zijn allerbeste vorm. Elk cijfer is uniek en versierd met knapperige nootjes. Dat is genieten in de puurste en meest verantwoorde vorm. Leuk om cadeau te doen of te krijgen bij een verjaardag, vooral als je in de dubbele cijfers valt met je leeftijd!

Over suikervrije chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt.

Het moet voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke suikervrije chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

GewichtN/B
Cijfer

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9