Chocolade cijfer

11,95

Hand gespoten chocolade cijfer naar keuze met een knapperige notenvulling, verkrijgbaar in melk, puur, wit, karamel-zeezout en ruby.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.08.01 Categorie:

Beschrijving

Chocolade cijfer

Onze chocoladecijfers zijn met de hand gespoten en versierd met overheerlijke noten. Daardoor zijn ze uniek en zien ze er altijd elegant en excentriek uit. De eenvoudige combinatie van de over(h)eerlijke Belgische chocolade en knapperige notentopping is iets waar iedereen van houdt! Leuk om cadeau te doen of te krijgen bij een verjaardag, vooral als je in de dubbele cijfers valt met je leeftijd!

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht200 g
Cijfer

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Smaak

Melk, Wit, Puur, Karamel-Zeezout, Ruby