Chocolade hart suikervrij

12,95

Luxe, hand gespoten room chocolade hart, bestrooid met knapperige nootjes. Op ambachtelijke wijze gemaakt van duurzame Belgische chocolade die cacaoboeren steunt. Verkrijgbaar puur, wit en melk.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.02.10 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Chocolade hart suikervrij

Steel het hart van je geliefde met een overheerlijk suikervrij chocolade hart. Wij maken deze harten door de allerlekkerste, romige suikervrije chocolade op kunstzinnig manier in de vorm van een hart te spuiten en te voorzien van een lekkere notentopping. Als dat geen echte liefde is.

Over suikervrije chocolade

Bij Mijn Suikertante zijn we van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke suikervrije chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht175 g
Smaak

Melk, Wit, Puur