🌿 Vegan chocolade hart

12,95

Een prachtig chocolade hart van vegan chocolade, versierd met een notentopping.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.02.23 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Vegan chocolade hart

Steel het hart van je geliefde met een overheerlijk vegan chocolade hart. Wij maken deze harten door de allerlekkerste, romige veganistische chocolade op kunstzinnig manier in de vorm van een hart te spuiten en te voorzien van een lekkere noten topping. Als dat geen echte veganliefde is…

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dé manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediënten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Er zijn twee smaken: Puur & M*lk.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij. De vegan m*lk is niet met échte melk bereid, maar heeft wél de smaak van melkchocolade.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht175 g
Smaak

Vegan M*lk, Vegan Puur

Allergie-informatie

melk- en lactosevrij