Chocolade hart

11,50

Luxe, hand gespoten room chocolade hart, bestrooid met knapperige nootjes. Op ambachtelijke wijze gemaakt van duurzame Belgische chocolade die cacaoboeren steunt. Verkrijgbaar in puur, wit, melk, karamel-zeezout en ruby.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.02.00 Categorieën: , ,

Beschrijving

Chocolade hart

Steel het hart van je geliefde met een overheerlijk chocolade hart. Wij maken deze harten door de allerlekkerste, romige chocolade op kunstzinnig manier in de vorm van een hart te spuiten en te voorzien van een lekkere notentopping. Als dat geen echte liefde is.

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht175 g
Smaak

Melk, Wit, Puur, Karamel-Zeezout, Ruby