Chocolade kerstboom suikervrij

12,95

Luxe, hand gespoten kerstboom van over(h)eerlijke Belgische, suikervrije chocolade, rijkelijk versierd met nootjes en eetbare kerstversiering. Verkrijgbaar in melk, puur en wit.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.10.01-sv Categorieën: , , ,

Beschrijving

Chocolade Kerstboom Suikervrij

Alleen de beste, ambachtelijke chocolade is goed genoeg voor onze feestelijke kerstboompjes en voor onze suikervrije versie gebruiken wij super lekkere chocolade, gezoet met maltitol. We spuiten de boompjes met veel liefde handmatig en versieren ze met eetbare kerstversiering en heerlijke noten. Een feestelijke kersttraktatie voor jezelf of om cadeau te doen! Je kunt het ook persoonlijk maken door je LOGO erop te laten maken. Neem hierover contact met ons op!

Over suikervrije chocolade

Bij Mijn Suikertante zijn we van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke suikervrije chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht200 g
Smaak

Melk, Wit, Puur