Chocolade kerstboom VEGAN puuršŸŒæ

11,95

Een overheerlijke, vegan kersttraktatie in de vorm van een rijkelijk versierde kerstboom van gespoten, pure vegan chocolade.

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.10.01-pv Categorieƫn: , , , ,

Beschrijving

Chocolade kerstboom vegan puur

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een veganistische vriend of familielid? Onze chocolade kerstboom vegan puur is dan een perfect idee. We spuiten ze met de hand met ambachtelijke, pure chocolade en versieren ze rijkelijk in kerstsfeer; dat ziet er erg feestelijk uit. De chocolade is pittig en romig tegelijk, van het soort waar de liefhebber het water van in de mond loopt!

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dƩ manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediƫnten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak Ʃn jarenlange ervaring, dƔt is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediƫnten.

Extra informatie

Allergie-informatie

melk- enĀ lactosevrij