Chocolade kerstboom

11,95

Luxe, hand gespoten kerstboom van over(h)eerlijke Belgische chocolade, rijkelijk versierd met nootjes en eetbare kerstversiering. Verkrijgbaar in melk, puur, wit, karamel-zeezout en ruby.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.10.01 Categorieën: ,

Beschrijving

Chocolade kerstboom

Alleen de beste, ambachtelijke chocolade is goed genoeg voor onze feestelijke kerstboompjes. We spuiten ze met veel liefde met de hand en versieren ze met eetbare kerstversiering en heerlijke noten. Een feestelijke kersttraktatie voor jezelf of om cadeau te doen! Je kunt het ook persoonlijk maken door je LOGO erop te laten maken. Neem hierover contact met ons op!

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht200 g
Smaak

Melk, Wit, Puur, Karamel-Zeezout, Ruby