Chocolade kerstkransjes VEGAN puuršŸŒæ

8,95

Ambachtelijk, feestelijk en vooral super lekker: onze hand gespoten kerstkransjes. Net zo lekker en feestelijk, maar dan vegan!

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Jouw favoriete vegan chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.04.04 Categorieƫn: , , , ,

Beschrijving

Chocolade kerstkransjes vegan puur

Maak je kerstfeest compleet met onze overheerlijke, vegan chocolade kerstkransjes. Je kunt zonder schuldgevoel genieten, want ze zijn volledig vegan! Een doosje pure kransjes met vrolijke, eetbare kerstversiering is een leuk cadeau. De kransjes staan ook gezellig in de boom of op een mooie schaal!

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dƩ manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediƫnten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak Ʃn jarenlange ervaring, dƔt is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediƫnten.

Extra informatie

Gewicht125 g
Smaak

Vegan Puur

Allergie-informatie

melk- enĀ lactosevrij