Chocolade kerstkransjes

9,50

Onze chocolade kerstkransjes zijn met de hand opgespoten van Belgische chocolade. Ambachtelijk, feestelijk en vooral super lekker: onze hand gespoten chocolade kerstkransjes.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.11.20 Categorieën: ,

Beschrijving

Chocolade Kerstkransjes

Maak je kerstfeest compleet met onze overheerlijke, hand gespoten chocolade kerstkransjes. Een doosje met drie kleuren (puur, melk en wit) kransjes met vrolijke, eetbare kerstversiering. Leuk voor in de boom of op een mooie schaal en een lekkere verrassing om mee te nemen als je op bezoek gaat!

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht100 g
Smaak

Melk, Wit, Puur, Mix