🌿Vegan chocolade paasei

12,95

Van een lekker paasei, wordt iedereen blij!

Onze Luxe chocolade paaseieren worden met veel liefde gemaakt. Ze worden rijkelijk belegd met diverse noten en paasversieringen. Voor wie ga jij zo’n prachtig ei verstoppen?

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij.

Artikelnummer: paasei-vegan Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De chocolade paaseieren worden met de hand gespoten en versierd met vers gebrande noten, eetbare paasversiering en met de tekst “vrolijk Pasen”.

Tip: De paaseieren kunnen ook per post worden verstuurd. Op deze manier kan je iedereen een vrolijk Pasen toe wensen. Naar wie ga jij er een opsturen?

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dé manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediënten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Er zijn twee smaken: Puur & M*lk.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij. De vegan m*lk is niet met échte melk bereid, maar heeft wél de smaak van melkchocolade.

Extra informatie

Gewicht225 g
Smaak

Vegan M*lk, Vegan Puur

Allergie-informatie

melk- en lactosevrij