Chocolade rozetten

9,25

Sierlijke chocoladerozetten met een verse noot in het midden. Een heerlijke traktatie voor elk moment. Verkrijgbaar in puur, melk, wit, karamel-zeezout en ruby.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.03.00 Categorie:

Beschrijving

Chocolade rozetten

Deze sierlijke chocoladerozetten spuiten we met de hand. Daarvoor gebruiken romige, Belgische chocolade: echte kwaliteit en dat proef je! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn erg leuk om op een mooi schaaltje te serveren. Een heerlijke lekkernij die smelt op de tong en zeker bij je gasten in de smaak zal vallen!

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht100 g
Smaak

Melk, Wit, Puur, Karamel-Zeezout, Ruby