Chocolade sticks

9,9518,75

Stevige chocolade sticks: knabbelstokjes in puur, melk en karamel-zeezout, geschikt voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar per 125 of 250 gram.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.07.20 Categorie:

Beschrijving

Chocolade sticks

Onze chocolade sticks zijn lekker stevig en vol van smaak. Ze lijken qua uiterlijk een beetje op churros, want natuurlijk zijn ze op ambachtelijke wijze met de hand gespoten van (h)eerlijke Belgische chocolade. Het is een perfecte snack voor elke gelegenheid: lekker met een kop thee bij de film, mooi op een schaaltje als je koffiebezoek hebt of als chique after dinner. 

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

GewichtN/B
Smaak

Melk, Puur, Karamel-Zeezout, Mix

Hoeveelheid

125 gr., 250 gr.