Chocoladeletter suikervrij

12,95

Onze suikervrije chocolade letters zijn een ideaal cadeau voor mensen die geen suiker willen of mogen eten. Ze zijn op ambachtelijke wijze gemaakt van over(h)eerlijke Belgische chocolade, gezoet met maltitol.

Jouw favoriete suikervrije chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.01.10 Categorieën: , ,

Beschrijving

Suikervrije Chocoladeletter

Al onze Luxe Chocoladeletters worden op ambachtelijke wijze bereid en met de hand opgespoten. Wij maken de Luxe Chocoladeletters van duurzame Belgische Chocolade die cacaoboeren steunt. De Luxe Chocoladeletters worden versierd met diverse noten en een vrolijke sinterklaas item. Verkrijgbaar in melk, wit of pure chocolade.

Over suikervrije chocolade

Bij Mijn Suikertante zijn we van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke suikervrije chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht225 g
Letter

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

Smaak

Melk, Wit, Puur