Chocoladeletter VEGAN puuršŸŒæ

11,95

Luxe hand gespoten chocoladeletter met noten topping. Op ambachtelijke wijze gemaakt van pure vegan chocolade en natuurlijke ingredienten.

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.01.23 Categorieƫn: , , , ,

Beschrijving

Chocoladeletter vegan puur

Voor al onze chocoladeproducten maken wij gebruik van de allerbeste, Belgische chocolade. De pure variant is zĆ³ puur dat deze veganistisch is. De chocolade is bovendien verantwoord, dat wil zeggen dat het op een duurzame, eerlijke manier wordt geproduceerd, zonder misbruik te maken van de cacaoboeren. Van de eerste kweek tot het eindproduct dus eerlijk en heerlijk!

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dƩ manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediƫnten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Onze Vegan chocolade producten zijn altijd melk- enĀ lactosevrij.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak Ʃn jarenlange ervaring, dƔt is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediƫnten.

Extra informatie

Gewicht225 g
Letter

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

Smaak

Vegan Puur

Allergie-informatie

melk- enĀ lactosevrij