Chocoladeletter

11,95

Luxe hand gespoten room chocoladeletter met noten topping. Op ambachtelijke wijze gemaakt van duurzame Belgische chocolade die cacaoboeren steunt.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.01.00 Categorieën: ,

Beschrijving

Chocoladeletter

Een fraaie, met de hand gespoten chocoladeletter: wie wil dat nu niet krijgen? Natuurlijk leuk als Sinterklaascadeau, maar ook voor een verjaardag of andere gelegenheid. Onze chocoladeletters zijn gemaakt van (h)eerlijke Belgische chocolade met een volle, romige smaak. Bovendien geven wij ze een verukkelijke topping van knapperige noten; een perfecte combinatie!

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

 

Extra informatie

Gewicht225 g
Letter

A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z

Smaak

Melk, Wit, Puur, Karamel-Zeezout, Ruby