Family paasbox

35,00

Met deze heerlijke paas box doe je heel de familie een plezier! Met deze producten maak jij je paasbrunch of lunch compleet. Met alle vrolijke kleuren zet je een feestje op tafel! Uiteraard met een combinatie van heerlijke producten die allemaal vers zijn gemaakt. Zo heb je voor iedereen iets lekkers en is het ook nog eens leuk om cadeau te geven.

Let op: Wil je de Family Paasbox vlak voor Pasen laten bezorgen/afhalen, geef dit dan even aan in de opmerkingen bij jouw bestelling.

Beschrijving

In de box zitten heerlijke hand gemaakte en verse producten! Met heerlijke verse slagroomtruffels loopt het water je al in de mond. Voor de kinderen zitten er heerlijke meringue schuimpjes in, gemaakt van Italiaans schuim. Met alle diverse kleuren maak je ieder kind blij!

Verder zitten er nog heerlijke macarons in die lijken op een kievietsei. In de smaken framboos, Chocola en advocaat. Ze zijn smeuïg aan de binnenkant en krokant aan de buitenkant.

En niet te vergeten onze heerlijke paas rozetten. Met de hand opgespoten en romige van smaak. Gemaakt van Belgische chocolade. Zo maak je de paassfeer compleet en kan iedereen er van genieten!

Inhoud van de box:

  • 200 gr Paas rozetten (melk, wit, puur)
  • 4 Paas macarons (framboos, chocola en advocaat)
  • 24 stuks paas meringue
  • 150 gr slagroomtruffels

Allergenen:
Ei, lactose, noten, gluten

Extra informatie

Smaak

advocaat, chocolade, frambozen, Melk, Wit, Puur

Verpakking

Box