Geboorte chocolade batons met muisjes

9,5018,00

Handgemaakte geboorte chocolade batons, een lekker en leuk alternatief voor beschuit met muisjes. Verkrijgbaar in blauw of roze, melk en puur of een mix. Per 12 of 24 stuks.

Jouw favoriete chocolade batons binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.04.01 Categorie:

Beschrijving

Geboorte chocolade batons met muisjes

Gefeliciteerd met de geboorte van je zoon of dochter! Serveer je kraambezoek deze heerlijke geboortebatons met muisjes. Een feestelijke, super lekkere traktatie om een geboorte te vieren, gemaakt van de allerbeste chocolade en versierd met roze of blauwe muisjes.

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht100 g
Smaak

Melk, Puur, Mix

Kleur muisjes

Blauw, Roze

Aantal stuks in doos

12, 24