Macaron box assorti fruit

12,95

Onze ambachtelijke macaron box assorti fruit is gevuld met 6 ontzettend lekkere macarons. Jouw favoriete macarons binnen 1-2 werkdagen thuis!

In de box zitten de smaken Passievrucht, Chocolade, Kokos, Kersen, Aardbei, Citroen.

Artikelnummer: 6.01.25 Categorieën: ,

Beschrijving

Macaron box assorti fruit

Wij maken onze heerlijke macarons helemaal zelf, op ambachtelijke wijze. Zo zijn wij – en jij – verzekerd van het gebruik van eerlijke, verantwoorde producten en een resultaat van topkwaliteit. Geniet van die lekkere, krokante bite die daarna verrukkelijk smeuïg en zacht wordt! Bestel de macaron box assorti fruit met 6 stuks ontzettend lekkere macarons en krijg de box binnen 1-2 werkdagen geleverd. In de box zitten de smaken Passievrucht, Chocolade, Kokos, Kersen, Aardbei, Citroen.

Over macarons

Macarons zijn knapperige, luchtige amandelkoekjes met een heerlijke, zachte vulling ertussen. De eerste macarons werden gemaakt door de Parijse bakker Pierre Desfontaines in 1930: dubbele, kleine amandelmeringues, aan elkaar geplakt met ganache. 

De meringues worden nog steeds op dezelfde manier bereid met amandelen, poedersuiker en eiwit. Tegenwoordig zijn deze heerlijke koekjes zó populair dat ze inmiddels in veel varianten worden gemaakt; in verschillende kleuren en met steeds weer een andere, tongstrelende vulling.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.