Suikervrije chocolade kerstkransjes

10,50

Onze chocolade kerstkransjes zijn met de hand opgespoten van Belgische chocolade. Ambachtelijk, feestelijk én suikervrij: onze hand gespoten chocolade kerstkransjes.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.11.23 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Suikervrije chocolade kerstkransjes

Maak je kerstfeest compleet met onze overheerlijke, hand gespoten suikervrije chocolade kerstkransjes. Je kunt zonder problemen en schuldgevoel genieten, want ze zijn geschikt voor mensen met diabetes! Een doosje met drie kleuren (puur, melk en wit, gezoet met maltitol) kransjes met vrolijke, eetbare kerstversiering. Leuk voor in de boom of op een mooie schaal en een lekkere verrassing om mee te nemen als je op bezoek gaat!

Over suikervrije chocolade

Bij Mijn Suikertante zijn we van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke suikervrije chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht100 g
Smaak

Melk, Wit, Puur, Mix