Suikervrije chocolade

Toont alle 8 resultaten

Suikervrije chocolade

Bij Mijn Suikertante zijn we van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de rijke smaak van chocolade. Daarom kun je bijna al onze chocoladeproducten ook krijgen in een suikervrije variant, die ook geschikt is voor mensen met diabetes. De heerlijke chocolade die we daarvoor gebruiken is gezoet met maltitol. Dat bevat maar heel weinig calorieën. Kortom, chocolade, gemaakt om jouw smaakpapillen te laten stuiteren in plaats van je bloedsuikerwaarden!

Suikervrije witte chocolade

Witte chocolade heeft een fluweelzachte, romige smaak. Laat een stukje smelten op je tong en geniet met je ogen dicht…. Een hemels genot dat je niet af wilt slaan omdat er teveel calorieën inzitten toch? Met witte chocolade zonder suiker hoeft dat ook niet! Over jouw ‘guilty pleasure’ hoef je dus geen ‘guilty’ gevoel meer te  hebben, want onze suikervrije witte chocolade is net zo lekker als de variant mét suiker.  

Suikervrije pure chocolade

Pure chocolade is gezonde chocolade! Zeker wanneer je de suikervrije versie koopt. Het heeft een gunstig effect op hart en bloedvaten en dankzij de afwezigheid van suiker is het veel minder calorierijk. Natuurlijk heeft onze suikervrije pure chocolade een heerlijke, volle, rijke smaak. Zet je tanden bijvoorbeeld in onze tongstrelende chocolade rozetten met noot, een knapperig chocoladehart, rijkversierd met nootjes, of maak er iemand anders blij mee!