Sweet Table

Maak je feest nog feestelijker

Een sweet table is een mooie aanvulling op uw bruidstaart. Hiermee maak je het extra feestelijk en compleet. Je kunt het ook gebruiken als desserttafel. Met heerlijke kleine producten maak je iedereen blij! Er is altijd wel iets wat de gasten lekker vinden. De sweet table wordt afgestemd op jouw wensen, dat kan zijn in bepaalde kleuren van de bruidstaart of een thema die je voor ogen hebt. Sweet tables zijn ook super leuk voor andere feesten en vieringen. Wat dacht je van een babyshower of een verjaardag met thema zoals een “sweet sixteen” feest. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

13 + 8 =

Sweet Table

Zoet, zoeter, zoets! Met een sweet table is elk feest nog feestelijker en maak je van elke gelegenheid een zoete herinnering! Het is een tafel vol met allerlei heerlijkheden en er is dus voor elke zoetekauw wat ‘wils’.  Het leuke van zo’n sweet table is dat je het helemaal op jouw wensen en feest kunt afstemmen. Van bruiloft tot baby shower en van een sweet sixteen tot een jubileum, geef er een passend thema aan en kies hapjes waarvan je denkt dat je gasten de heerlijke verleiding niet kunnen weerstaan. Alle mogelijkheden zijn bij ons bespreekbaar, dus vertel ons hoe jij het voor je ziet.

Sweet Table bruiloft

Een uitgebreide sweet table is een erg leuke aanvulling op je bruidstaart. Denk aan zoete hapjes zoals macarons, petit fours, cup cakes, fruit en nog veel meer. Voor een bruiloft wordt er veelal gekozen voor de kleur wit, met een aanvullende kleur die past bij de kleding van de bruidegom. Zo maak je een prachtig, fotogeniek geheel waarvan de aanblik het water in de mond doet lopen bij iedere gast!

Sweet Table babyshower

Een babyshower is een samenkomen om de zwangerschap en blijde verwachting te vieren én natuurlijk om heel veel leuke cadeautjes in ontvangst te nemen! Voor zo’n gelegenheid is een sweet table uiteraard ideaal. Als jullie het geslacht van je baby al weten, kun je kiezen voor roze of lichtblauw als themakleur, bijvoorbeeld mini donuts, bonbons en lepel hapjes. Maar je kunt het natuurlijk ook neutraal of juist heel kleurrijk houden. Dan blijft het een verrassing!

Sweet Table bestellen

Wil je een sweet table bestellen? Bespreek met ons wat je wensen zijn en voor hoeveel personen de tafel moet worden samengesteld. Heb je zelf ideeën voor hapjes? Leg het aan ons voor en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk komen wij ook met leuke suggesties om voor jou een unieke en vooral overheerlijke sweet table samen te stellen.

Sweet Table prijzen

Wat de prijs voor een sweet table is, hangt uiteraard af van voor hoeveel personen deze moet zijn en van het soort lekkernijen waar het uit moet bestaan. Om je toch een indicatie te geven: een sweet table met drie verschillende zoete hapjes heb je al vanaf € 13,50 per persoon. Wat de uiteindelijke prijs zal worden, zullen we met je bespreken.

Stel een verleidelijk aanbod samen van kleine zoete heerlijkheden met een themakleur en maak je tafel mooi op. Gebruik een neutraal tafelkleed, serveerschalen en étagères, mooi serviesgoed en bestek, eventueel aangevuld met bijpassende servetten en bloemen. De sweet table wordt afgestemd op jouw wensen en is te bestellen bij Mijn Suikertante!

Een sweet table is een tafel die vol staat met een oog- en tongstrelende variatie van overheerlijke zoetigheden. Een feestelijke aanvulling voor elke gelegenheid waarbij je jouw gasten uitgebreid wilt verwennen.