🌿Vegan cakelollies

25,95

Vegan cakelollies zijn een ware traktatie, ambachtelijke bereid met natuurlijke, veganistisch verantwoorde ingrediënten. 10 stuks per verpakking.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 9.01.21 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vegan cakelollies

Onze vegan cakelollies zijn een ware blikvanger op elk feest. Wedden dat ze snel verdwenen zijn? Ze vallen bij elke gast in de smaak. Een heerlijke, smeuïge vulling met een knapperige buitenkant van pure, romige chocolade.

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dé manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediënten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Allergie-informatie

melk- en lactosevrij