Vegan chocolade

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dé manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediënten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Vegan witte chocolade

Vegan witte chocolade wordt gemaakt zonder dierlijke ingrediënten, dat wil dus zeggen met een plantaardig alternatief voor de melkpoeder die er normaal in verwerkt is. Door de juiste productiemethode en afstemming van de fijnste ingrediënten, heeft de chocolade een heerlijke, romige bite.

Vegan chocoladeletter

Een chocoladeletter doet het altijd goed als cadeau voor een ander, of jezelf! Onze vegan chocoladeletter is met de hand gespoten en rijkelijk versierd met o.a. knapperige nootjes. Leuk voor Sinterklaas, een verjaardag of zomaar!

Vegan chocolade kopen

Als veganist kun je bij Mijn Suikertante je hart ophalen! Onze veganistische producten en chocolade zijn op ambachtelijke wijze bereid en prachtig versierd. Maar het belangrijkste is natuurlijk de smaak! Bij ons kun je vegan chocolade kopen in de vorm van chocoladeletters en -cijfers, paas-, sint- en kerstproducten, kleine chocolaatjes én natuurlijk dat hart dat je wil ophalen!

Veelgestelde vragen over vegan chocolade

Chocolade wordt gemaakt van cacaoboter en -massa, gewonnen uit cacaobonen. De bonen zijn de pitten van de vrucht van de cacaoboom. De cacaobonen worden geroosterd, gepeld en geperst. Zo wint men de cacaoboter en de cacaomassa. Deze twee halfproducten worden gemengd met melkpoeder, melk, suiker en smaakstoffen zoals vanille. In witte chocolade zit geen cacaomassa en in pure chocolade meestal geen melk. Vegan chocolade wordt op dezelfde manier geproduceerd, maar in plaats van koemelk gebruikt men plantaardige melk, zoals rijst- of sojamelk. 

Vegan chocolade is chocolade dat geen dierlijke producten bevat. Bij ons betekent het ook dat de plantaardige ingrediënten die het bevat op dusdanige wijze zijn geproduceerd dat dier of mens niets te lijden heeft. Dat betekent dus dierproefvrij en met een eerlijke beloning voor de cacaoboeren.