🌿Vegan rotsen

9,50

Onze vegan rotsen worden met de hand op ambachtelijke wijze gemaakt van duurzame, Belgische chocolade en natuurlijke ingrediënten. Alleen verkrijgbaar in pure chocolade.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij.

Jouw favoriete chocolade binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.09.00 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Vegan rotsen

Vegan rotsen zijn mooi en lekker door hun eenvoud: chocolade en pinda’s. De smaak valt en staat met de kwaliteit van de ingrediënten. In dit geval de allerlekkerste, duurzame Belgische chocolade, gecombineerd met knapperige, grote pinda’s. Een lekkernij met pit en bite! Geniet hier samen van, of hou ze lekker voor jezelf! 

Over vegan chocolade

Ben jij veganist en hou je van snoepen? Dan is onze vegan chocolade dé manier om jezelf eens lekker te verwennen. De vegan chocolade van Mijn Suikertante bevat uiteraard geen dierlijke ingrediënten, is dierproefvrij en mensvriendelijk geproduceerd. Van vegan rotsen tot vegan chocolade cupcakes, de lekkernijen zijn ontzettend lekker, zonder dat daar dier of mens voor wordt geschaad.

Onze vegan chocolade producten zijn altijd melk- en lactosevrij.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Gewicht125 g
Smaak rotsen

Cranberries en chococrunch, Hazelnoten, Pecannoten

Allergie-informatie

melk- en lactosevrij