Verjaardagstaart kind

De kinderverjaardagstaart van jullie zoon of dochter is het hoogtepunt van de dag. De cadeaus zijn natuurlijk ook belangrijk, maar de taart met kaarsjes en het zingen zijn de basis voor levenslange, mooie herinneringen. Verjaardagstaart en kind zijn het middelpunt van de belangstelling en er worden natuurlijk de nodige foto’s gemaakt. De taart moet daarom helemaal perfect zijn: fotowaardig en om lekker van te smullen. Kortom, een plaatje! Je hoeft niet meer verder te zoeken, want bij Mijn Suikertante ga jij de beste taart krijgen die je je maar kunt wensen! Het grootste voordeel is dat echt alles naar wens gemaakt kan worden! Heb jij een speciaal idee voor de verjaardagstaart van je kind? Laat het ons weten en dan gaan wij voor jou aan de slag! Je kunt er vanuit gaan dat iedereen gaat genieten van het mooie eindresultaat en gaat smullen! Zonde om zo’n mooie taart op te eten, maar iemand moet het doen!

Op maat gemaakt

  • We maken de taart volledig in overleg met jou
  • We maken deze taarten vanaf 16 personen
  • Stapeltaarten vanaf 25 personen
  • Richtlijn kosten: €85,- voor 16 personen
  • Uniek design, unieke taart

Taarten van Mijn Suikertante

  • Taart met een verhaal
  • Hoog kwalitatieve ingrediënten 
  • Ingrediënten die eerlijk zijn verkregen
  • Zoveel mogelijk biologische producten
  • Zoveel mogelijk streekproducten

Bestel een taart!

Vul het formulier in zodat we al wat informatie hebben om met je mee te kunnen denken. Daarna gaan we samen de perfecte verjaardagstaart maken!

1 + 7 =

Inspiratie voor de verjaardagstaart van jouw kind?

Hieronder leggen we een aantal verschillende mogelijkheden uit

Een ‘naked’ taart heeft een rustieke uitstraling. De taart heeft dan geen crème afwerking aan de buitenkant van de taart.

Een ‘semi-naked’ taart wordt deels bedekt met luchtige botercrème waar bij de taart zelf nog deels zichtbaar blijft.

De ‘fondant’ taart wordt strak en volledig bekleed met heerlijke fondant, dit kunnen we in elke kleur doen die je wilt! We kunnen ook een motief of bijzondere afwerking hierin maken.

Bij een ‘botercrème’ taart wordt de taart afgewerkt met een zachte luchtige botercrème.  Varieer in kleur, hoe strak het eruit moet zien, of combineer het met een persoonlijk element.

De ‘drip’ taart is een echte eye catcher. Deze taart met heerlijke vulling wordt (deels) afgewerkt met botercrème en wordt bedekt met een chocolade ‘drip’. Kies een mooie topping en je hebt iets unieks te pakken.

En, heb je al een idee? Stuur ons een berichtje of bel ons, en we gaan samen kijken wat de perfecte taart is voor de verjaardag van jouw kind!

Verjaardagstaart kind 1 jaar

De eerste verjaardag van de kleine spruit is extra speciaal, waarschijnlijk vooral voor de ouders. Voor dit doel wil men vaak een klein taartje dat op het blad van de kinderstoel wordt gezet, zodat er hilarische foto’s kunnen worden gemaakt van de eenjarige die van de taart hapt. Houd de snoetenpoetsers maar vast in de aanslag! Bij Mijn Suikertante maken wij een heerlijke, fotogenieke taart om te vieren dat jullie baby tot peuter is gepromoveerd. Uiteraard houden we rekening met speciale wensen, zoals allergieën of smaakvoorkeuren. Een smaakvolle, bijzondere kleurrijke verjaardagstaart voor je kind? Wij van Mijn Suikertante maken het heel graag voor je zodat het aan al je wensen voldoet. Dit gaat een moment worden wat je niet snel gaat vergeten! 

Maar ook de kinderverjaardagstaart voor een twee- of driejarige dreumes, kleuters en oudere kinderen verdient alle aandacht. We maken de lekkerste taart die je je maar kunt bedenken, zetten het getal van de leeftijd erop en versieren de bovenkant feestelijk. Wat zal iedereen er naar uit kijken om een hapje te nemen, maar eerst de jarige!

Verjaardagstaart kind bestellen

Wil je een super lekkere en mooie taart bestellen voor de verjaardag van je kind? Vul het formulier hieronder in en geef vast je wensen aan. Dan nemen we contact met je op en spreken we af hoe de taart precies gaat worden en wanneer hij klaar moet zijn. Bij Mijn Suikertante ben je aan het juiste adres om de leukste, lekkerste en mooiste verjaardagstaarten voor kinderen te bestellen. Al heel veel mensen zijn je voorgegaan en zij komen bij iedere gelegenheid weer bij ons terug. Als jouw kindje binnenkort jarig is, begin dan alvast met de nodige voorbereidingen en dan kunnen wij je inspireren met ons ruime aanbod. Jouw wensen staan centraal en wij zorgen dat de verjaardagstaart van je kind echt tot in de puntjes is uitgewerkt en versierd! Een moment waar je naar uit gaat kijken, want zo kun je met zijn allen echt heerlijk smullen!