Verjaardagstaart 

Ben je binnenkort jarig, of misschien één van je naasten? Het feest is natuurlijk niet compleet zonder echte verjaardagstaart. Met een heerlijke vulling en een feestelijke versiering, met chocolade of zonder, vegan, aangepast aan allergieën, het kan allemaal. Wat je ook kiest, het is vanzelfsprekend dat jouw verjaardagstaart super lekker én origineel moet zijn. En voor ‘lekker en origineel’ ben je bij Mijn Suikertante altijd aan het juiste adres! We zijn benieuwd naar je wensen, maar wij denken ook graag mee om een heerlijke en originele verjaardagstaart op maat voor jou te maken. 

Op maat gemaakt

  • We maken de taart volledig in overleg met jou
  • We maken deze taarten vanaf 16 personen
  • Stapeltaarten vanaf 25 personen
  • Richtlijn kosten: €85,- voor 16 personen
  • Uniek design, unieke taart

Taarten van Mijn Suikertante

  • Taart met een verhaal
  • Hoog kwalitatieve ingrediënten 
  • Ingrediënten die eerlijk zijn verkregen
  • Zoveel mogelijk biologische producten
  • Zoveel mogelijk streekproducten

Bestel een taart!

Vul het formulier in zodat we al wat informatie hebben om met je mee te kunnen denken. Daarna gaan we samen de perfecte verjaardagstaart maken!

7 + 15 =

Inspiratie voor jouw bijzondere verjaardagstaart?

Hieronder leggen we een aantal verschillende mogelijkheden uit

Een ‘naked’ taart heeft een rustieke uitstraling. De taart heeft dan geen crème afwerking aan de buitenkant van de taart.

Een ‘semi-naked’ taart wordt deels bedekt met luchtige botercrème waar bij de taart zelf nog deels zichtbaar blijft.

De ‘fondant’ taart wordt strak en volledig bekleed met heerlijke fondant, dit kunnen we in elke kleur doen die je wilt! We kunnen ook een motief of bijzondere afwerking hierin maken.

Bij een ‘botercrème’ taart wordt de taart afgewerkt met een zachte luchtige botercrème.  Varieer in kleur, hoe strak het eruit moet zien, of combineer het met een persoonlijk element.

De ‘drip’ taart is een echte eye catcher. Deze taart met heerlijke vulling wordt (deels) afgewerkt met botercrème en wordt bedekt met een chocolade ‘drip’. Kies een mooie topping en je hebt iets unieks te pakken.

En, heb je al een idee? Stuur ons een berichtje of bel ons, en we gaan samen kijken wat de perfecte verjaardagstaart is voor jouw verjaardag of die van iemand anders.

Grote verjaardagstaart

Voor een feest met veel gasten heb je niets aan een taartje voor acht personen. Nee, dan heb je een grote verjaardagstaart nodig, waar je voldoende stukken voor iedereen van kunt snijden: mooi versierd en met de allerlekkerste vulling die je maar kunt bedenken. Wij passen de maat van je taart aan het aantal gasten die je verwacht aan en maken hem in de smaak en stijl die jij wil! Dat wordt dus echt smullen en nog meer genieten.

Vegan verjaardagstaart

Ook veganisten houden van lekker genieten en daarom maken wij speciaal voor hen een vegan verjaardagstaart. Daarvoor gebruiken wij uitsluitend plantaardige ingrediënten van milieu- en mensvriendelijke komaf. Zo kun je op jouw feestje uitgebreid en zonder schuldgevoel smullen van een taart die ook ‘niet-veganisten’ heerlijk zullen vinden. Geef je wensen aan ons door en dan kunnen wij voor jou aan de slag!

Verjaardagstaart laten maken

Wil je graag een bepaalde decoratie, maar houd je niet van chocolade of heb je een kiwi-allergie? Iedereen is uniek en elk feestje is anders. Moet jouw taart suikervrij of vegan zijn? Het kan allemaal! Dus, wil je een verjaardagstaart laten maken, bespreek dan jouw specifieke wensen met Mijn Suikertante. Wij denken graag met je mee, en doen er graag alles aan om een overheerlijke verjaardagstaart voor je te maken, die je gaat verrassen!

Verjaardagstaart op maat

Heb je bepaalde wensen voor een verjaardagstaart voor uw kind? Een speciale kleur? Een thema? Misschien wil je er wel bepaalde soorten chocolade in verwerkt hebben. Alles is bij Mijn Suikertante mogelijk en daarom hoef je ons je wensen maar door te geven en dan wordt jouw verjaardagstaart op maat gemaakt door ons. Iedere dag maken wij de meest unieke taarten en we hopen dat de taart voor jou de volgende mag zijn! Laat je inspireren door ons aanbod en dat wordt heerlijk smullen met zijn allen.

Verjaardagstaart bestellen

Wil je een verjaardagstaart bestellen? Doe dit ruim van tevoren, zodat er voldoende tijd is om te bespreken en uit te voeren wat je wensen zijn. Vertel ons hoe jouw taart eruit moet zien en aan welke specifieke eisen hij moet voldoen: aantal personen, vulling, allergieën, etc. Vul hieronder daarvoor vast het formulier in. Wij kijken dan, samen met jou, wat de mogelijkheden zijn en wat de beste optie is, zodat jouw verjaardag écht een feest wordt!