Verse slagroomtruffels

8,2525,00

Ambachtelijk bereide, verse slagroomtruffels. Verkrijgbaar in een luxe doosje van 250 of 500 gram, of in een bakje met 150 gram om lekker van te genieten.

Jouw favoriete slagroomtruffels binnen 1-2 werkdagen thuis!Verse slagroomtruffels

Artikelnummer: 1.05.01 Categorieën: , ,

Beschrijving

Verse slagroomtruffels

Verse slagroomtruffels zijn een echte klassieker en het bewijs dat eerlijke eenvoud vaak het lekkerst is! Deze heerlijke traktatie bevat een luchtige, boterzachte slagroomvulling met een knapperige buitenkant van pure, Belgische chocolade en een subtiel poederlaagje cacao.

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

GewichtN/B
Hoeveelheid

150 gr., 250 gr. (in luxe doos), 500 gr. (in luxe doos)