Witte chocolade fudge

12,0023,00

Zachte, witte chocolade fudge, rijkelijk gevuld met stukjes pistachenoten, cranberries en kokos. Verkrijgbaar per 12 of 24 stuks.

Jouw favoriete chocolade fudge binnen 1-2 werkdagen thuis!

Artikelnummer: 1.12.20 Categorie:

Beschrijving

Witte chocoladefudge

Onze witte chocolade fudge is heerlijk zacht én zoet, met een stevige bite. Met rijke vulling van stukjes pistachenoten, cranberries en kokos vormt het een fantastische combinatie. Het ziet er ook prachtig en verleidelijk uit door de contrasterende kleuren van de roomwitte chocolade, de groene pistachenoten en de rode cranberries. Deze smaaksensatie is zo lekker, dat je er maar moeilijk van kunt afblijven!

Over chocolade

Chocolade is een wereldwijd geliefde lekkernij gemaakt van suiker, cacaoboter en cacaomassa. De cacaoboter en -massa worden gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom. Bij Mijn Suikertante vinden wij het heel belangrijk dat dit op een eerlijke (voor de cacaoboer óók winstgevend) én milieuvriendelijke manier gebeurt. 

Met de combinatie van alleen die drie ingrediënten krijg je chocolade in de puurste en meest smaakvolle vorm: pure chocolade. Bij melkchocolade wordt daar nog heerlijke, romige melk aan toegevoegd en bij witte chocolade gebruikt men geen cacaomassa, maar alleen suiker en cacaoboter.

Over Mijn Suikertante

Passie voor het vak én jarenlange ervaring, dát is de spreekwoordelijke rode draad bij Mijn Suikertante. Achter dit concept zit de gedreven eigenaresse Monique, die in 1991 de opleiding Banketbakker succesvol afrondde en daarna vele jaren ervaring opdeed bij gerenommeerde banketbakkerijen. Volgens haar kun je alleen met het allerlekkerste eindproduct komen wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, eerlijke en verantwoorde ingrediënten.

Extra informatie

Aantal stuks in doos

12, 24